Az állatorvosi rendelő

Budapesten, a 18. kerületben található az állatorvosi rendelőnk, ahol már több évtizede folyik állatorvosi tevékenység. Dr. Lévai Péter 2003 óta rendel itt, de magát az épületet még 2000-ben Dr. Magyar Zoltán állatorvos építette. Az állatorvosi rendelő 2008-ben egy átalakításon esett át.

Budapesti Állatorvosi Rendelő a 18. kerületben, Lőrincen

Ennek köszönhetően ma már 3 vizsgálóban tudjuk, akár egy időben fogadni a betegeket, valamint modern műtő és röntgen helyiség várja a gyógyulni vágyó kedvenceket és gazdáikat.

2009-ben kialakításra került kutya- és macskakozmetika részlegünk is, így már nem csak a beteg, hanem a szépülni vágyó kutyák és cicák (gazdáinak) kívánságait is teljesíteni tudjuk.

Állatorvosaink

Jelenleg 3 állatorvos kollegánk illetve kutya- és macskakozmetika szakértőnk várja Önt és kedvencét.

Dr. Lévai Péter állatorvos

Dr. Lévai Péter állatorvos, BudapestÁllatorvosi diplomáját 2001-ben szerezte meg Budapesten, a Szent István Egyetem Állatorvos-tudományi Karán. A diploma után az egyetem Sebészeti és Szemészeti Klinikáján praktizált, ahol rengeteg tapasztalatot szerzett sebészeti és szemészeti betegek ellátásból. 2003. óta a Lőrinci Állatorvosi Rendelő munkatársa, 2008-tól tulajdonosa és a rendelő vezetője. Speciális érdeklődési területei: onkológia, szemészet, radiológia, bőrgyógyászat és a lágyszervi sebészet.

Dr. Szentpétery Tímea állatorvos

Dr. Lévai Péter állatorvos, BudapestA Szent István Egyetem Állatorvostudományi Karán 2004-ben szerezte meg az állatorvosi diplomáját. Szintén a Klinikán dolgozott egészen 2006-ig, majd 2 évig a Dunaföldvári Állatkorház csapatát erősítette. 2008-ben jött Budapestre és azóta kollegánk a rendelőben, ahol szakterülete a belgyógyászat és az ultrahang diagnosztika.

Dr. Kiss Gábor állatorvos

Dr. Lévai Péter állatorvos, BudapestBudapesten, a Szent István Egyetem Állatorvos-tudományi karán végzett 2004-ben. Fő szakterülete az ízületi sebészet és csontsebészet. Az ortopédai betegek ellátásában vesz részt, a csontsebészeti műtékeket ő végzi.

 

További kollegáink

Czibere Andrea kutyakozmatikus

Czibere Andrea kutyakozmetikus, BudapestAndrea elismert okleveles kutyakozmetikusként dolgozik 8 éve a szakmájában. Ő maga is állatbarát és állattartó, 2 kutyája (westie és kerry blue terrier) és 1 cicája van otthon a család tagjaként. A kutyakozmetika területén teljes körű szolgáltatást nyújt, így bártan lehet hozzá fordulni pl. nyírással, trimmeléssel, fürdetéssel, karomvágással és még sok egyéb szépészeti tennivalóval. A szolgáltatásokról tudjon meg többet a "Kutyakozmetika" menüpontra kattintva.

 

Szolgáltatások

Csapatunk jól felszerelt rendelőben várja Önöket, ahol kollegáinknak köszönhetően az általános problémákon túl több olyan területet is el tudunk látni, ahol speciális szakértelemre van szükség.

  • Belgyógyászat és bőrgyógyászat
  • Sebészet és szemészet
  • Onkológia, rákos megbetegedések
  • Egészségmegőrzés, ivartalanítás, élőskődők
  • Aneszteziológia
  • Szülészet
  • Fogászat és szájsebészet
  • Betegszállítás, kórházi bentlakás biztosítása és kiszállás
  • Agresszív állatok kezelése
  • Kutya kozmetika és macska kozmetika

Azon beavatkozások esetében, melyeket helyileg nem lehet megoldani (például egy MRI vizsgálatot, vagy CT vizsgálatot, esetleg sugárterápiát stb...), Magyarország legjobb szakorvosaival konzultálunk és működünk együtt.

Amennyiben olyan szolgáltatás iránt érdeklődne, amelyet a fenti lista nem tartalmaz, hívja bizalommal a +36-1-290-4410 -es telefonszámunkat (rendelő) vagy pedig a +36-30-534-5914 -es mobiltelefonszámot. Kollegáink segíteni fognak Önnek.

"Több állatorvos és rengeteg aggódás után végre megtaláltam Önöket és Malőr cicám végre meggyógyult, nagyon hálás vagyok érte! Köszönöm kiváló munkájukat és remélem, még sokáig számíthatok Önökre, ha baj lenne!"
(Varga Nóra és Malőr)

Állatorvosi rendelő térkép és elérhetőség