Kutyakozmetika 8 éves tapasztalattal!

Ha állat kerül a házba, hamarosan minden megváltozik: az új jövevény nem követel tőlünk, mi mégis szívesen adunk. Ránk támaszkodik, mi jelentjük neki a biztonságot, erre pedig olyan feltétlen és őszinte hálás szeretettel válaszol, amit csak az igazi kutyatartók ismernek.


A legjobb barátunknak a legjobb jár. Ahogyan mi is eljárunk fodrászhoz vagy szeretünk kényelmes ruhába bújni, úgy neki is nagyon fontos, hogyan áll a bundája és egészséges-e. Biztonságos, családias és szakszerű kutyakozmetikát kell választanunk, hiszen kutyánk nemcsak megszokja személyi kozmetikusát, de remélhetőleg meg is szereti majd!


A jó kutyakozmetikus azonban nem csupán kedvencünk bundájának kicsinosításában járatos, nagyon fontos, hogy jól tudjon bánni az állatok lelkével is, hiszen csak így lehet zökkenőmentes a közös munka. Az is legalább ennyire fontos, hogy felismerje a különböző bőrön vagy szőrön látható betegségek tüneteket. A jó kutyakozmetikus tehát egy olyan jól képzett személy, aki többet nyújt annál, hogy kényelmi okokból leveszi a vállunkról a szőrnyírás terhét, hiszen figyel az egész állatra és jól tudja, mire van szüksége.


Kutyakozmetika Budapesten nagyon is sok van, de a választásnál mindenképpen több szempontot vegyünk figyelembe a viszonylagos közelségen kívül is: nem elég, ha csak szimpatikus az állatkozmetikus, nézzük meg, valóban ért-e a dolgához!

Czibere Andrea okleveles kutyakozmetikus

Czibere Andrea okleveles kutyakozmetikus, aki már nyolc éve elismert a szakmájában.


A gyönyörű kisfiam és kislányom megszületése nagyon sok türelmet és megértést tanított nekem” – mondja Andrea. – „Az elmúlt években csak megerősödött bennem, hogy nagyon szeretem az állatokat, így számomra a kutyakozmetika nem munka, hanem a kedvenc hobbim!” Ezt bizonyítja, hogy Andrea családjának tagja két kutya – egy westie és egy kerry blue terrier –, valamint egy macska is.


Kutyakozmetika és kutyakozmetikus várja Önt Budapest 18. kerületében

Andrea a Lőrinci Állatorvosi Rendelő kutyakozmetikájában dolgozik, elvégzi a nyírást, trimmelést, fürdetést, fültisztítást, karomvágást, és a kölyökkutyák kozmetikához szoktatásában is segít, tehát teljes körű szolgáltatást nyújt. Szükség esetén biztonságos bódításban, nyugtatásban is szépít állatokat, ilyenkor állatorvos végzi és felügyeli is a kis állat bódítását. Kérésre háztól házig is szállítja kedvencét, valamint az Ön otthonában is végez kozmetikai beavatkozásokat. Törzsvásárlói rendszere biztosítja, hogy a leggyakrabban megszépülő kutyák és cicák gazdáinak se jelentsen nagy anyagi megterhelést a kutyakozmetika vagy macskakozmetika.


„Nagyon sokan szeretnének a kedvencük mellett maradni, erre is van lehetőség, de akár a megbeszélt időre vissza is lehet jönni a cicusért, kutyusért, szakszerűen és nagy szeretettel vigyázunk rájuk” – meséli. Várakozás sincsen, hiszen a vendégek megbeszélt időpontra érkeznek.


Czibere Andrea kutyakozmetikájának elérhetőségei:

  • Cím: 1181 Budapest, XVIII. kerület, Wlassics Gyula u. 58.
  • Mobil: 06-30/593-76-70

Dr. Lévai Péter Budapesti Állatorvosi Rendelőjével egy épületben található meg.

A kutyakozmetika és cicakozmetika árai

Mivel a kisállat érdekei is azok, ha megfelelő rendszerességgel eljut a kozmetikusához, nagyon figyelünk arra, hogy a lehető legalacsonyabban tarthassuk az árakat. Mindezt azonban úgy, hogy a felhasznált eszközök és anyagok tekintetében nem kötünk minőségi alkut, csak a legjobbat használjuk.


Egy tipikus kutyakozmetikai beavatkozás ára 2500 és 8500 forint között mozog, attól függően, hogy milyen típusú és mekkora termetű az állat, valamint milyen beavatkozást végzünk rajta. Akár személyesen, telefonon vagy e-mailben is tudunk pontosabb tájékoztatást adni, ha megbeszéljük a leendő állati ügyfél adatait, és az elvégzendő beavatkozást.

Mire figyel a kutyakozmetikus?

Fontos, hogy nem csupán ellátjuk és megszépítjük a házi kedvencet, de megnézzük, minden egészségesnek tűnik-e a bőrén, szőrén , szemén, fülén... Ha bármi gyanúsat észlelünk állatorvos kollégáink segítségükre lesznek a baj okának kiderítésében.


A szemek és fülek megtisztítása, fogápolás, a mancsok ellenőrzése mellett természetesen a fürdetés is központi feladatunk. A körmök ápolása különösen fontos, nagyon sok gazdi nem szereti otthon levágni az állat körmeit, ehhez ugyanis szükség van a kozmetikusi tapasztalatra, hiszen a karmokban lévő idegvégződéseket nem szabad elcsippenteni.


Egy jó kozmetikai kezelés után kutyusunk sokkal vidámabb lesz, hiszen jobban érzi majd magát a bőrében, ráadásul szebben és illatosabban kerül ki a kutyakozmetikustól, mi pedig tudhatjuk, hogy minden rendben van vele.


"Több állatorvos és rengeteg aggódás után végre megtaláltam Önöket és Malőr cicám végre meggyógyult, nagyon hálás vagyok érte! Köszönöm kiváló munkájukat és remélem, még sokáig számíthatok Önökre, ha baj lenne!"
(Varga Nóra és Malőr)

Állatorvosi rendelő térkép és elérhetőség